Servicii de proiectare mobilier la comanda

RMStudio va ofera urmatoarele servicii:

- Proiectare mobila
- Optimizarea spatiului
- Partitionari
- Design interior
- Consultanta gratuita pentru alegerea mobilierului, dimensiunilor, culorilor
- Transport si montaj
- Garantie: 24 luni

Noi propunem ca la prima intalnire sa discutam despre nevoile de organizare si comunicare a celor care vor lucra in noul birou. In functie de analiza noastra, vom oferi solutii optime de proiectare a acestui spatiu. Clientul trebuie sa vina cu dimensiunile camerei si sa ne spuna cam ce si-ar dori, urmand a fi indrumat catre o solutie de mobilier care sa-i satisfaca gusturile. Dimensiunea camerei este foarte importanta in alegerea articolelor de mobilier; atat a configuratiei cat si a culorilor.

Raul Meila Studio iti asigura montajul mobilierului! Economisesti astfel timp si ai certitudinea ca produsele iti vor fi montate asa cum le-ai vazut in magazin, fara a se deteriora in timpul transportului sau montajului. Nu ai nevoie de chei, ustensile, harti de montaj, instructiuni, prospecte. Ne spui unde vrei sa-ti montam mobila si in cateva minute te vei putea bucura de ea!

Sistemele de prindere sunt cu demontabili; cu alte cuvinte folosim asamblari demontabile care asigura desfacerea pieselor asamblate fara sa aiba loc deteriorarea vreuneia dintre piese. Din aceasta categorie amintim: asamblari filetate (surub - piulita), asamblari prin forma (pene, caneluri, profile poligonale), asamblari prin frecare (pe con, cu strângere) si asamblari elastice. De asemenea, folosim eurosuruburi, ceea ce inseamna ca poti oricand sa dezmembrezi si sa montezi la loc orice piesa de mobilier.

La cerere si contra cost se asigura diverse servicii conexe: urcat mobilier, decupaje, suspendari corpuri, servicii profesionale de debitare PAL si aplicare cant ABS (0,4mm; 2mm).

De asemenea, oferim clientilor nostri MDF vopsit lucios sau mat, dupa oricare cod RAL sau NCS. Vopsirea se face in cabina special amenajata, cu pistolul sau in baie, si poate fi pe cant sau pe ambele suprafete ale panourilor MDF. Sunt disponibile la comanda orice dimensiune cu grosimea cuprinsa intre 10 mm si 36 mm.

Punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu performant de debitare a palului si aplicare a cantului ABS. Debitari in unghi drept, orizontal si vertical a placilor din PAL, MDF si alte materiale. Aplicarea cantului ABS se face cu utilaje performante si de ultima generatie.

Materialele folosite sunt: PAL melaminat, MDF, lemn masiv, sticla, aluminiu si accesorii de cea mai buna calitate, de la producatori de renume international, cum sunt BLUM sau HETTICH.


Mobilier la comanda

Executam mobilier la comanda, mobila de birou, mobila de bucatarie, mobila de living, mobila de dormitor, mobila de hol, mobilier pentru magazine, mobila pentru sedii de firme, mobila pentru hotel, dormitoare, sifoniere, paturi, comode, canapele, tabureti, dulapuri, birouri, biblioteci, comode tv, mese, masute pentru cafea si multe altele.

De asemenea, producem canapele si fotolii fixe sau extensibile, dupa dimensiunea dorita de tine, din materiale si tesaturi la alegerea ta.

Cum trebuie sa procedezi pentru a face mobilier la comanda?

1. Ne prezinti cerintele prin email, telefonic sau personal.
2. Daca este cazul, un reprezentant al firmei va veni la fata locului pentru a masura si aprecia spatiile in care urmeaza sa fie amplasat mobilierul.
3. Iti comunicam oferta de pret pentru mobilierul dorit.
4. Comanda se executa pe baza de CONTRACT si PROIECT.
5. Livram si montam mobilierul in 5-25 zile.

 

Servicii de proiectare mobila la comanda Servicii de proiectare mobila la comanda Servicii de proiectare mobila la comanda Servicii de proiectare mobila la comanda

Noi tipuri de cant si MDF


 

Polietilena expandata cu structura incrucisata