RMStudio este un site dedicat personalizarii interioarelor,
drept urmare vom aborda un ton personal.

Suntem producatori de mobila la comanda din Timisoara. Teoretic. Practic, suntem un studio de design de mobila axat pe gasirea unor solutii de design care sa reflecte personalitatea ta in locul in care dormi, muncesti sau te distrezi.

Despre noi

Una dintre promisiunile brandului Raul Meila Studio este aceea de a te face sa te simti acasa in adevaratul sens al cuvantului!

Personalizarea spatiului intim se traduce atat intr-o necesitate, cat mai ales in placerea crearii unui loc doar al tau. Pornind de la aceasta idee am creat un serviciu prin care impreuna cu tine gasim solutia cea mai buna de amenjare a acestui spatiu. De la o simpla idee la designul interiorului casei tale e doar un pas pe care putem sa-l facem impreuna.


Tu vii cu ideile


Noi punem la dispozitia proiectului cunostintele noastre in domeniu, experienta noastra in designul mobilierului personalizat si capacitatea de productie pentru orice fel de mobila, cu scopul de a crea locul perfect in care tu sa iti petreci timpul.
Acasa, la birou, pe terasa casei sau in orice alt spatiu unde iti petreci timpul, noi te putem ajuta sa transformi acel spatiu in functie de personalitatea ta, sa-i dai acea nota de unicitate pe care o cauti, si sa-ti asiguri confortul fizic, dar mai ales sa simti placerea petrecerii timpului in acel spatiu.