Clientii nostri

CopisaClub Castel MoneasaHotel ContinentalFrigoglassWiproSaguaro TechFamilia Pantelimon TimisoaraFamilia Bucur TimisoaraFamilia TereteanFamilia Tomici TimisoaraFamilia Covasa TimisoaraFamilia StefanescuFamilia Alexandru Timisoara

Clientii nostri despre noi


"Am ajuns să apelez la RMStudio prin intermediul unor cunoștințe care mi i-au recomandat. Sunt foarte mulțumit de lucrarea pe care mi-au făcut-o și mai ales de raportul calitate-preț. Voi merge pe mâna lor în continuare."

~ Dl. Alexandru | citeste complet
"Ne doream mobilă de lemn, cu un aer rustic. Aveam o schiță și o idee de cum am fi vrut să arate. RMStudio ne-au sfătuit cum cum ar arăta mai bine în spațiul pe care îl aveam și totul a ieșit foarte bine. Suntem foarte mulțumiți de rezultat."

~ Dl. Teretean | citeste complet
"În relaţia noastră cu RMStudio, totul s-a bazat pe o colaborare. Am rămas foarte plăcut impresionați pentru că, după ce-am încercat la alte firme, RMStudio au fost alegerea cea mai bună. De atunci i-am recomandat și noi mai departe."

~ Dna. Tomici | citeste complet


"Firma nostra, cu sediul in Bucuresti, a obtinut contractul pentru executia centura orasului Caransebes. Inainte de a face organizarea de santier la Caransebes ne-am dat seama ca va trebui sa angajam cativa oamenii din zona si nu renteaza sa comandam birourile din Bucuresti si sa le mutam acolo. Aveam de gand sa deschidem un punct de lucru si in Timisoara, asadar ne-am apucat sa cautam pe internet o firma care are capacitatea de a livra o comanda mare, la un standard ridicat calitativ si intr-un timp relativ scurt. Am fost la cateva astfel de firme si pana la urma am ales RMStudio. Au livrat ceea ce au promis atunci cand au promis. Pe langa acestea ne-au ajutat si sa mutam la Caransebeș o mare parte din mobilierul deja existent in Timisoara."

~ Dna. Ramona Jivandec, director S.C. COPISA